18 Eylül 2015 Cuma

İstanbul-Diyarbakır evden eve nakliyat fiyatları

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi'nde 2 kişi arasında, alacak-verecek tartışması kanlı bitti. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını İstanbul kaybederken 2 kişi yaralandı.
Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 2 kişi arasında, İstanbul-Diyarbakır evden eve nakliyat fiyatları alacak-verecek tartışması yüzünden çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti.
Silvan İlçesi Mescit Mahallesi'ndeki özel bir dershane sahibi Hasan Can ile kamyonu ile dershaneye kum taşıyan S.Ş. arasında iddiaya göre İstanbul-Diyarbakır evden eve nakliyat fiyatları alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tarafların yakınlarının da karıştığı tartışma kısa sürede büyüyerek, silahlı kavgaya dönüştü. Her iki tarafın da silahlarını kullandığı olayda, kurşunların hedefi evden eve nakliyat fiyatları olan Hasan Can, hayatını kaybederken, İstanbul-Diyarbakır evden eve S.Ş. ile kardeşi K.Ş. ise yaralandı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan S.Ş., olay yerine çağrılan ambulansla Diyarbakır'a, K.Ş. ise Batman'a sevk edildi. Hasan Can'ın cenazesi Silvan Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, polis olayın büyümemesi için hastane çevresinde Beşiktaş evden eve nakliyat geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde inceleme yapan polisin başlattığı soruşturma devam ediyor. Benim milletim bir acayiptir.Dizilerden, filimlerden gördüğünu hemen uygulamak ister.Kendini ve diğerlerini oyuncak sanar.Ufacık bir şeyde ya vurur, yada vurulur.Hiç düşünmez.Yanında silahı eksik olmaz.Yada intihar eder.Benim milletimi İstanbul evden eve nakliyat  Avrupa bile değiştiremedi.Benim milletim bir saatli bomba gibidir.Her an, heryerde bìr şeyler olabilir.Trafik kazaları mesela.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder